duminică, 4 octombrie 2009

Kevin Costner a cantat la Ro-IFF - Arad

Ieri seara a fost un mega-concert in Arad. Kevin Costner impreuna cu trupa lui de rock - the modern west au sustinut un concert la Arad, cu ocazia Festivalului International de Film ce sa tinut in acest an la Arad. Initial pretul unui bilet era de 65 de lei. Pentru ca s-au vandut foarte putine bilete(si pentru a nu se face organizatorii de ras), sa hotarat ca in pretul unui bilet sa primesti 2(un fel de buy 1 get 1 free). Ieri dupa-masa pretul a 2 bilete a scazut la 50 de lei. Initial nu aveam chef sa ma duc, insa sa ivit oportunitatea de a merge si chiar am primit bani de bilet. Concertul trebuia sa inceapala ora 20.

Pe la 20:25 ajung eu la itnrarea pe strand. Intreb cat costa un bilet la concert, la care primesc raspunsul...2,5 lei?! Eu mirat...CUUM vorbiti serios?!!? Aparent organizatorii, din lipsa de participanti, au hotarat sa faca intrarea libera. Pornim icnetul cu incetul inspre nerv, si tot mai tare se aud ritmurile muzicale...cover dupa deep purple. eu stau si ma intreb....face oare kevin coveruri? Ajung in fata scenei si in pauza de la 2 melodii ii aud vorbind in romaneste...mah ceva nu era ok. Apoi mi-o picat fisa ca trebuia sa cante ceva trupa in deschidere. Ma uit mai atent si pe cine vad eu? Igrisan la vocal, Iuga la clape si Alin la chitara, intr-un cuvant Narval. O trupa formata din vechi muzicieni ai vestului. Intr-un fel o excelenta trupa care sa cante in deschiderea lui Kevin. Cat timp ei cantau eu am dat o fuga scurta pana in Nerv, sa vad daca cunosc pe cineva. am salutat cunostiinte, am baut o bere, iar apoi am pornit inspre scena, pentru ca, intre timp, Narval a terminat iar scena se pregatea pentru Kevin.

Sincer nu ma asteptam la cine stie ce, insa m-a surprins printr-o voce chiar frumoasa si niste ritmuri interesante. Dupa cum unii au spus, ei au mers mai mult pentru Kevin, sa il vada si sa fie...wow Kevin Costner...mare actor de la Hollywood...wow! Insa aceasta stare de euforie disparea rapid. Eu in schimb, pe scena nu am vazut o celebritate, un actor de la Hollywood, ci un cantaret, care a compus si canta un stil muzica interesant, un fel de rock and roll combinat cu country, si care e chiar placuta si ritmata. Zilele astea voi cauta pe net cateva melodii de-ale lui, pentru ca, mie personal, chiar mi-a placut cum canta.
Pana cand copiez si incarc filmele, va las sa va delectati cu cateva poze (stiu ca nu sunt prea reusite, insa conditiile nu erau cele mai grozave) si cu un mic filmulet, cu violonistul trupei, care a cantat superb!



PS: Da stiu ca tipu e intors la 90 de grade si calitatea e proasta, insa altfel nu puteam focaliza bine(nici asa nu am prea reusit). Camera video era in geanta, si pana o porneam termina de cantat, asa ca am pus rapid aparatul foto pe filmare ;)








































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu